Bayburt’ta Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Il...

Bayburt'ta Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Il Müftüsü Hasan Başoğlu’nu Ziyaret Etti

garnizon komutanı hava savunma albay yusuf diker, il müftüsü hasan başoğlu’nu ziyaret etti

09 Ekim 2020 - 10:25

Bayburt'taki görev süresi dolan Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker, veda ziyaretleri kapsamında İl Müftüsü Hasan Başoğlu’nu ziyaret etti.

Bayburt İl Müftülüğü Müftülük Makamında gerçekleşen ziyarette,  İl Müftüsü Hasan Başoğlu Garnizon Komutanı Yusuf Diker’e kurumumuzun yaptığı çalışmalara ve etkinliklere verdiği destekten dolayı şükranlarını bildirdi.

Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker’in bu nezaketli ziyaretinden ziyade memnuniyet duyan Başoğlu, yeni görevinde Albay Yusuf Diker’e başarılar diledi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”