Bayburt’ta Gelin Bu Ramazan Cana Kan Katalım

Bayburt'ta Gelin Bu Ramazan Cana Kan Katalım

gelin bu ramazan cana kan katalım

01 Mayıs 2020 - 10:25

Bayburt İl Müftülüğü Cana Kan Katsloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.  İl Müftülüğü bahçesinde Kızılay'a yapılan kan bağışına din görevlileri ve vatandaşlar destek verdi. 28 Nisan Salı Günü iftardan sonra başlayan kampanyada 50 ünite kan verildi. Bayburt merkez ve köylerde görev yapan din görevlilerinin gönüllü olarak katıldığı ve sosyal mesafenin azami ölçüde korunduğu kampanya üç gün devam edecek.

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu: “Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş Hocamız ramazan öncesi yaptığı basın toplantısında bütün din görevlilerini kan bağışı yapmaya davet etmişti.  Bizde Bayburt İl Müftülüğü olarak Sayın Başkanımızın davetine icabet ederek kan bağışı kampanyası düzenledik. Din görevlilerimizin katkılarıyla düzenlediğimiz bu kampanya 28 Nisan Salı günü iftardan sonra başladı ve üç gün devam edecek. Bilindiği üzere Ramazan Ayı hayır ve yardımlaşma ayıdır. En büyük yardımda bir cana can olmaktır. Bizde bu yüzden Cana Kan Katsloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledik. Kampanyamıza destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Türk Kızlayı Bayburt İl Başkanı Hümeyra Çelik yaptığı açıklamada: " Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın çağrısıyla bu organizasyonu düzenleyen İl Müftümüze, kan bağışında bulunan din görelilerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı