Bayburt’ta Kaleardı Yatılı Erkek Kur’an Kursu Yurdunun Temeli...

Bayburt'ta Kaleardı Yatılı Erkek Kur’an Kursu Yurdunun Temeli Dualarla Atıldı

kaleardı yatılı erkek kur’an kursu yurdunun temeli dualarla atıldı

22 Ekim 2019 - 10:26

Bayburt Merkez Kaleardı Yatılı Erkek Kur’an Kursu için yapılacak olan 120 yataklı yurt inşaatının temeli dualarla atıldı.

Kur’an Kursu Bahçesinde Düzenlenen Temel Atma Törenine: Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Sayın Mete Memiş, İl Müftümüz Sayın Hasan Başoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Sayın Selçuk Coşkun, Garnizon Komutanı Sayın Albay Yusuf Diker, Jandarma Komutanı Sayın Albay Halil Murat Bilgiç, Emniyet Müdürü Sayın Ayhan Bodur, Milli Eğitim Müdürü Sayın Cengiz Karakaşoğlu, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan İl Müftümüz Sayın Hasan Başoğlu: “İnşaatımızın proje aşamasından temel atma aşamasına kadar desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımıza, İmar Müdürümüze ve ilgili birim çalışanlarına ve müftülük personelimize çok teşekkür ediyorum. Destekleri ile inşaatın başlatılmasını hızlandıran hayırsever vatandaşımız Rahmi Adıbeş, Refik Okumuş, Mustafa Mangan, Müteahhit Mert Bey ve tüm çalışan ustalarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bu inşaatı tamamlamayı ve Kur’an Ahlakı ile ahlaklanan hafızlar yetiştirmeyi nasip etsin. Biz başlattık, Bayburtlu hayırsever hemşerilerimiz bitirecek inşallah.”dedi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda