Bayburt’ta Vaiz Halime Aydoğan Için Veda Programı Düzenlendi

Bayburt'ta Vaiz Halime Aydoğan Için Veda Programı Düzenlendi

vaiz halime aydoğan için veda programı düzenlendi

20 Ağustos 2020 - 10:25

Bayburt İl Müftülüğünde vaiz olarak görev yapan Halime Aydoğan Ordu İli Fatsa İlçesine tayin oldu.

Halime Aydoğan’ın tayini dolayısıyla İl Müftülüğümüzde düzenlenen veda programına: İl Müftüsü Sayın Hasan Başoğlu ve Eşi Zehra Başoğlu Hanımefendi, Müftü Yardımcıları Abdullah Aksoy, Şeyda Emine Yılmaz ve Vaiz Saliha Yaşaroğlu katıldı.

Vaaz İrşat Hizmetleri, ADRB koordinatörlüğü ve Covid-19 sürecinde Vefa Sosyal Destek Gruplarında yaptığı gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı Bayburt İl Müftülüğü tarafından Halime Aydoğan, başarı belgesi ile taltif edildi. Aynı görevde kendisiyle beraber çalışan Vaiz Saliha Yaşaroğlu’na da çalışmalarından dolayı başarı belgesi verildi.

Müftülük Makamında sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek düzenlenen veda programında İl Müftüsü Hasan Başoğlu ve Eşi Zehra Başoğlu Hanımefendi, Halime Aydoğan’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek çeşitli hediyeler takdim etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret