Bilecik’de 4-6 Yaş Gurubu Kur’an Kursunda Karne Heyecanı

Bilecik'de 4-6 Yaş Gurubu Kur’an Kursunda Karne Heyecanı

4-6 yaş gurubu kur’an kursunda karne heyecanı

21 Ocak 2023 - 10:35

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında karne heyecanı yaşandı. Bu kapsamda Bilecik Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş gurubu Kur’an Kurslarında çeşitli karne programları düzenlendi.

Kayıboyu, TOKİ Kuruluş ve Yediler 4-6 yaş gurubu Kur’an Kurslarında düzenlenen törenlere İl Müftüsü Ali Erhun, İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu Kuran Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve velileri katıldı.

 Çeşitli etkinlikler ve gösterilerin düzenlendiği programlarda öğrenciler karnelerini aldı. Karne programlarına katılarak öğrencilerin heyecanına ortak olan İl Müftüsü Ali Erhun, öğrenci ve velilerine hitap ederek teşekkür etti.

Müftü Erhun “Minik yavrularımız burada öğrendikleri bilgileri bir ömür hayatlarında kullanacaklar. Burada küçük yaşlarda miniklerimizin dimağlarını yüce kitabımızın hikmetli bilgileriyle dolduruyoruz. Efendimizin örnek hayatını öğreterek yol gösteriyoruz. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullara ön hazırlık olarak temel bilgileri vermeye çalışıyoruz. Ben başta siz anne babalar olmak üzere hem eğitim sürecinde hem de organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim çocuklarımızı bizlere yüz akı kılsın” dedi.

Öte yandan Müftü Ali Erhun ve Müftü Yardımcısı Hacıömeroğlu, İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursunda eğitim gören vatandaşlara düzenlenen programlara katılarak  “Kurs Katılım Belgelerini” verdiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi