Bilecik’de Ağustos Ayı Din Görevlileri Toplantısı Kayıboyu...

Bilecik'de Ağustos Ayı Din Görevlileri Toplantısı Kayıboyu Camiinde Il Müftüsü Ali Erhun Başkanlığında Yapıldı

ağustos ayı din görevlileri toplantısı kayıboyu camiinde il müftüsü ali erhun başkanlığında yapıldı

24 Ağustos 2021 - 10:35

Bilecik'te Ağustos ayı Din Görevlileri Toplantısı merkez Kayı Boyu Camiinde İl Müftüsü Ali Erhun başkanlığında yapıldı.

Ağustos ayı Din Görevlileri Toplantısına İl Müftüsü Ali Erhun'un yanı sıra Şube Müdürü Necdet Akakuş, Şakir Adıgüzel ve din görevlileri katıldı.

Toplantı, Din Hizmetleri Uzmanı Muhammet Coşkun’un UNESCO tarafından 2021 yılının Hacı Bektaş-ı Veli, Ahi Evran ve Yunus Emre yılı ilan edilmesi münasebetiyle hazırlamış olduğu Hacı Bektaş-ı Veli sunumu ile başladı.

Toplantıda,

Vekâletle kurban çalışmalarının değerlendirilmesi, kademeli normalleşme dönemi cami hizmetleri, merkezi ezan sistemi, oku-yorum projesi, ahilik etkinlikleri ve diğer konular görüşüldü.

Toplantı, Fiiliyasyon ekibinde görev yapan din görevlilerine Valilikçe verilen Teşekkür Belgeleri, İl Müftüsü Ali Erhun tarafından takdim edilmesiyle sona erdi.

Toplantı akabinde, İlimiz Kayıboyu 4-6 yaş gurubu Kuran Kursunu gezen din görevlileri kurs hakkında bilgilendirildi

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”