Bilecik’de Ağustos Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Bilecik'de Ağustos Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

ağustos ayı ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

11 Ağustos 2021 - 10:35

Bilecik’te Ağustos ayı ilçe müftüleri toplantısına bu ay, Pazaryeri ev sahipliği yaptı.

Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’un başkanlığındaki toplantıya, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Özen ve ilçe müftüleri katıldı.

Pazaryeri İlçe Müftülüğünde yapılan haziran ayı ilçe müftüleri toplantısı, gündeminin okunması ve gündem üzerine yapılan istişarelerle devam etti.

Tdv Bilecik Şubesince kesimi yapılan 350 hisse vekâlet kurbanının kesim ve dağıtım değerlendirilmesi, Kademeli normalleşme dönemi cami hizmetleri güncellenmesi hk yazı, Kitap Oku-yorum projesinde yapılan güncellme hk. yazısı, ihtiyaç odaklı 4-6 yaş gurubu engelli koordinatörü ve görevleri konuları ve diğer konuların görüşülmesi ile devam toplantı, merkezi ezan sistemi hk. Yazısının ele alınmasının ardından son buldu.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda