Bilecik’de Başkan Cinoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bilecik'de Başkan Cinoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

başkan cinoğlu son yolculuğuna uğurlandı

20 Temmuz 2020 - 10:35

1994-1999 yılları arasında Bilecik Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Cinoğlu, bugün merkez Deresakarı köyünde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Bilecik’in eski Belediye Başkanı Mustafa Cinoğlu, dün tedavi gördüğü Eskişehir Tıp Fakültesi Hastanesinde 72 yaşında hayatını kaybetti.

Cenazeye Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Müftüsü Ali Erhun, Diyanet İşleri Başkanlığı eski Dış İlişkiler Başkanı Yusuf Kalkan, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, bir önceki dönem Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal ile çok sayıda seveni katıldı.

İl Müftüsü Ali Erhun tarafından kıldırılan öğlen namazı akabinde Başkan Cinoğlu’nun Naaşı başında sevenlerinden helallik alındı.

Cenaze namazı Diyanet İşleri Başkanlığı eski Dış İlişkiler Başkanı Yusuf Kalkan tarafından kıldırılan Başkan Cinoğlu, merkez Deresakarı Köyü mezarlığına defnedildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...