Bilecik’de Berat Kandili Coşku Ile Idrak Edildi

Bilecik'de Berat Kandili Coşku Ile Idrak Edildi

berat kandili coşku ile idrak edildi

07 Mart 2023 - 10:35

Bilecik’te Berat Kandili, başta Kayıboyu Camisi olmak üzere Bilecik’teki bütün camilerde coşku ile idrak edildi.

Ramazan ayının müjdecisi, günahlardan kurtuluşa vesile bir gece olan Berat Gecesi, Bilecik genelinde bütün camilerde idrak edildi.

Akşam ezanının ardından camilere akın eden kadın, erkek, genç, yaşlı birçok kişi Berat Kandilini coşku ile idrak etmenin mutluluğunu yaşadı.

Kayıboyu Camii Berat Kandili ana programı düzenledi

Kayıboyu Camiinde Mevli-i Şerifin okunması, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan Berat gecesi ana programı, İl Müftüsü Ali Erhun tarafından yapılan Berat gecesinin önemi hakkında sohbeti ile devam etti.

Kılınan yatsı namazı akabinde başta Kayıboyu Camii olmak üzere bütün camilerde dua için eller semaya kalktı

Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüz Ev Sahipliğinde Yapıldı.
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri