Bilecik’de Bilecik’te şehit Polisler Için Mevlit Okundu

Bilecik'de Bilecik'te şehit Polisler Için Mevlit Okundu

bilecik'te şehit polisler için mevlit okundu

11 Nisan 2019 - 10:37

Bilecik İl Müftülüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Emniyet Teşkilatının 174 kuruluş yıl dönümü kapsamında Kayıboyu Camii'nde şehit polisler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Cuma namazı öncesinde Kayıboyu Camii'nde din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim,  Mevlid-i Şerif’in ardından İl Müftü Yardımcısı İbrahim Özen yaptığı vaazda; “Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin şüphesiz diridirler. Ancak siz hissedemezsiniz.” Ayeti şehitlik makamının yüceliğini bizlere göstermektedir.

Merhum istiklal şairimiz M. Akif Ersoy ise şehitlik makamının ve bu vatanın yüceliğini “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda, şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda” dizelerinin en iyi şekilde ifade ediyor. Diye konuştu ve şehit polislerimiz ve bütün Şehitlerimiz için dua etti.

Camii cemaati de ellerini şehitlerimiz için semaya açarak duaya âmin sesleriyle iştirak etti.

Mevlit programının ardından emniyet personeli tarafından vatandaşlara lokum ve gül suyu ikram edildi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı