Bilecik’de Bilecik Müftüsü Akkuş’tan Pelitözü 4-6 Yaş Kur...

Bilecik'de Bilecik Müftüsü Akkuş’tan Pelitözü 4-6 Yaş Kur An Kursuna Ziyaret

bilecik müftüsü akkuş’tan pelitözü 4-6 yaş kur an kursuna ziyaret

10 Ekim 2019 - 10:36

Bilecik müftüsü Necati AKKUŞ  Pelitözü 4 – 6 yaş Kur an Kursunu ve Peliözü camiini  ziyaret etti.

09/10/2019 tarihinde gerçekleşen ziyarette İl Müftü Yardımcısı Aysel HACIÖMEROĞLU, Şube Müdürü Hüseyin AKSOY, Peliözü Cami İmam-Hatibi Muammer DÖNER, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Pelitözü Cami Derneği Başkanı ve Cami İmam- Hatibi Mumammer DÖNER tarafından verilen yemek ikramının ardından, öğlen namazı için Pelitözü Camiine geçildi. 4-6 yaş Kur an Kursu öğrencileri ile Peliözü camiinde buluşan Müftü AKKUŞ, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra cami cemaati ile hasbihâl etti.

Namaz ve konuşmanın akabinde kursa devam eden öğrencilere kol saati hediye edildikten sonra Pelitözü Kur an Kursunda eğitim gören bayan kursiyerler de  ziyaret edildi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı