Bilecik’de Deprem Bölgesinde Görev Alan Personele Başarı...

Bilecik'de Deprem Bölgesinde Görev Alan Personele Başarı Belgesi Verildi

deprem bölgesinde görev alan personele başarı belgesi verildi

03 Haziran 2023 - 10:35

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremler neticesinde insani yardım, cenaze hizmetleri ve manevi destek hizmetleri başta olmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen hizmetleri ifa etmek üzere görev alan personel, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Bilecik OSB Konferans Salonunda yapılan törende İl Müftümüz Ali Erhun, deprem bölgesinde görev alan İl Müftü Yardımcılar,  İlçe Müftüleri, Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanları, Kur’an Kursu Öğreticileri ve din görevlilerine başarı belgelerini takdim etti.

Programda konuşma yapan İl Müftüsü Ali Erhun Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin her alanda vazife yaptığına değinerek “Bu başarı belgeleri, Diyanet İşleri Başkalığı personeli ne iş yapıyor diye soranlara en büyük cevaptır. Bizler her yerdeyiz. Hayatın her alanında dokunuyoruz. Salgın hastalıklarda, afetlerde, depremlerde ve nerede olursa olsun darda kalan kim varsa ilk önce bizler yardım ellerimizi uzatıyoruz.

Rabbim bizlere böyle ulvi bir görev nasip etti elhamdülillah. Bu vesileyle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve başarı belgelerinizi takdim etmek istiyorum. Bize başarı belgesi gönderen Prof. Dr. Ali Erbaş hocamıza da şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun.’’ dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...