Bilecik’de Dereceye Giren Din Görevlilerine ödül Verildi

Bilecik'de Dereceye Giren Din Görevlilerine ödül Verildi

dereceye giren din görevlilerine ödül verildi

20 Ekim 2021 - 10:35

Bilecik İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlediği yarışmalarda dereceye giren din görevlilerine ödüllerinin verildiği bir tören gerçekleştirildi.

Hamidiye Camiinde gerçekleşen Ekim ayı din görevlileri toplantısı akabinde Hafızlık, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu,  Hutbe Yazma, Şiir Yazma ve Bilgi Yarışmalarında dereceye giren din görevlileri, Bilecik İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildi.

Müftü Ali Erhun, “kurumumuzun her kademesinde halihazırda çalışan ve emekli olan bütün fedakâr mensuplarımızın “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ediyor, haftamızın hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.

Törende “Camiler ve Din görevlileri Haftası” yarışmalarına katılıp dereceye giren din görevlilerine ödülleri takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...