Bilecik’de Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

Bilecik'de Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

din görevlileri toplantısı yapıldı

18 Nisan 2019 - 10:36

2019 Nisan Ay’ı Din Görevlileri Toplantısı, İl Müftüsü Necati Akkuş Başkanlığında Bilecik Dursun Fakih İmam Hatip Orta Okulu Konferans salonunda yapıldı. Toplantıya, Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Vaizler, Merkez ve köylerde görev yapan din görevlileri katıldı.

Toplantı gündeminin okunmasıyla başlayan toplantıda, Gençliğe Değer Projesi kapsamında yapılması gerekenler, Hatimle Teravih namazı kıldıracak personel, 2019 yılı Ramazana özel cami bilgilerinin DHYS’ye 29.04.2019 tarihine kadar girilmesi ve formların Din Hizmetleri Kısım Şefliğine teslim edilmesi, 2019 yılı 2. 3 aylık vaaz irşat konusu (infak ahlakı), Diyanet İşleri Başkanlığının dini gün ve geceler ile 3 ayların ihyası yazısı, Diyanet İşleri Başkanlığının camilerde Kur’an öğretimi hafta sonu Kur’an kursları programı uygulama esasları, Emniyet Müdürlüğünün İletişim Yoluyla Dolandırıcılık yazısı, Diyanet İyilik Evleri açılması, 2019 yılı Ramazan ayı Hizmetleri Talimatı, Temel Dini Bilgiler ve Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışmasına katılacak öğrencilerin bildirilmesi, D. Grubu Kur’an kursları öğreticilerinin sicil defterindeki güncellemeleri, Diyanet Kız Evleri açılması, Ramazan Mukabeleleri, Ertuğrulgazi camiinin inşaatına yardım ile Osmanlı Hafızlık Erkek Yatılı Kur’an Kursuna zekât ve fitrelerin yönlendirilmesi konuları görüşülerek Nisan ayı aylık toplantısı, dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret