Bilecik’de Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan...

Bilecik'de Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan Işliyen, Bir Dizi Açılış Programa Katılmak üzere Ilimize Teşrif Edecek

diyanet işleri başkan yardımcısı dr. burhan işliyen, bir dizi açılış programa katılmak üzere ilimize teşrif edecek

09 Eylül 2021 - 10:35

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, 10-11 Eylül tarihleri arasından Bilecik’e gelerek bir dizi açılış programına katılacak.

Bu kapsamda 10 Eylül Cuma günü Kayıboyu camiine geçecek olan Dr. İşliyen, Cuma namazını kıldırarak halkımızla buluşacak.

Dr. İşliyen, namaz akabinde İlimizin sembolü olacak olan Kayıboyu 4-6 Yaş Gurubu Kur’an Kursunun açılışını gerçekleştirdikten sonra saat 15:00’te Valilik ziyareti gerçekleştirecek.

Ziyaretler akabinde, 2016 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından FETÖ terör örgütünden devralınarak 2021 yılında Vali Bilal Şentürk’ün tensipleriyle Müftülüğümüze Kız Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu olarak hizmet vermesi için tahsis edilen Şifa Hafızlık Kız Kur’an Kursunun açılışını gerçekleştirecek olan Dr. İşliyen, aynı zamanda Malhatun 4-6 Yaş Gurubu Kur’an Kursunun da açılışını gerçekleştirecek.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Bozüyük İlçesinde bir dizi açılış gerçekleştirecek.

Dr. İşliyen, 11 Eylül tarihinde Bozüyük İlçesine geçerek saat 10:00’da, Bozüyük İlçe Müftülüğü Hizmet Binası ile saat 11: 00’ de Organize Sanayi Cami açılışlarını gerçekleştirecek.

10-11 Eylül tarihlerinde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen’in teşrifleriyle yapılacak bütün programlarımıza Bilecik Müftülüğü olarak tüm halkımızı davet ediyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...