Bilecik’de Kur’an Kurslarımızda 2020-2021 Yılı...

Bilecik'de Kur’an Kurslarımızda 2020-2021 Yılı Eğitim-öğretim Dönemi Başladı

kur’an kurslarımızda 2020-2021 yılı eğitim-öğretim dönemi başladı

01 Ekim 2020 - 10:35

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur’an kurslarında 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi koronavirüs tedbirleri eşliğinde başladı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 81 il ve ilçe müftülüklerine bağlı çalışmalarını yürüten Kur’an kursları, Bilecik halkından yoğun ilgi gördü.

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması nedeniyle Kur’an kurslarını ziyaret eden İl Müftüsü Ali Erhun, “Kur’an kurslarında salgına karşı uygulanan tedbirler ve planlanan eğitimler hakkında “Kur’an kurslarında yüz yüze eğitimler, koronavirüs salgınına karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami ölçüde riayet edilerek gerçekleştiğini” belirterek;

 “Peygamberimiz (s.a.s.), 'Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve öğreteninizdir.' buyuruyor. Kurslarımızda yavrularımız ve gençlerimiz  Allah'ın mesajlarını, kelamını öğreniyorlar. Bizler de Bilecik Müftülüğü olarak kurlarımızda öğrencilerimize her türlü desteği veriyoruz” dedi.

4-6 yaş gurubu Kur an Kurslarını gezen Müftü Ali Erhun öğrencilerle yakından ilgilenerek öğrenci velilerine, eğitim öğretim sürecinin verimli geçmesi için katkıda bulunmaları gerektiğini söyledi.

Öte yandan Kuran Kursu Öğreticilerinden bilgi alan Müftü Ali Erhun, pandemi gölgesinde yapacakları her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirterek eğitim ve öğretim çalışmalarında başarılar diledi.

 

Tüm dünyada etkili olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakasının Türkiye’de ilk görüldüğü Mart ayında Kur’an kurslarında yüz yüze eğitimlere ara verilmiş, başta hafızlık eğitimleri olmak üzere tüm eğitim programları dijital ortamda sürdürülmüştü.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı