Bilecik’de Mesleki Uygulama Toplantısı Yapıldı

Bilecik'de Mesleki Uygulama Toplantısı Yapıldı

mesleki uygulama toplantısı yapıldı

14 Aralık 2018 - 10:35

İl Müftülüğü ve İl Milli eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Eğitimde İş Birliği Protokolü’nün ardından ilk adımlar atılmaya başlandı.

İl Müftülüğümüz ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği 2018-2019 öğretim yılı Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi 11 ve 12.sınıf öğrencilerinin özgüvenlerini pekiştirmek, motivasyonlarını artırmak ve sorumluluk bilincini geliştirmek, yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak, okulda öğrendikleri teorik bilgileri uygulama ve zayıf yönlerini geliştirme fırsatı vermek, mesleki bilgi ve becerilerinin toplumun beklentilerine cevap verecek düzeyde olması için müezzinlik, imam-hatiplik ve Kur'an kursu öğreticiliği gibi din hizmetlerinin yerine getirilmesine kaynaklık edecek gerekli mesleki bilgi ve becerilerin kazandırılmasını sağlamaktır.

Mihalgazi camiinde gerçekleştirilen toplantıya; İl Müftü yardımcısı İbrahim Öze, Din Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin Aksoy, Hac Umre Müdürü Mevlüt Sayılır, Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Tay, Müdür Yardımcısı Abdullah Özbey, Din Görevlileri ve Öğrenciler Katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Müftü yardımcısı İbrahim Özen; Öğrencilerimizin okulda öğrendiklerini camilerde tatbik etmeleri kendilerini mesleki yönden geliştirecek ve bu mesleği sevdirecektir. Dedi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...