Bilecik’de Müftü Ali Erhun’dan 2. Jandarma Eğitim Tugay...

Bilecik'de Müftü Ali Erhun’dan 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya Ve Ağır Ceza Reisi Muhammed Göktaş’a Iade-i Ziyaret

müftü ali erhun’dan 2. jandarma eğitim tugay komutanı tuğgeneral recep yalçınkaya ve ağır ceza reisi muhammed göktaş’a iade-i ziyaret

02 Eylül 2020 - 10:35

Müftü Ali Erhun’dan 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya ve Ağır Ceza Reisi Muhammed Göktaş’a İade-i Ziyaret

Bilecik Müftüsü Ali Erhun kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya ve Ağır Ceza Reisi Muhammed Göktaş’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

01.09.2020 gerçekleşen ziyarette Müftü Ali Erhun, Tuğgeneral Yalçınkaya ve Ağır Ceza Reisi Göktaş’a Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından basımı gerçekleştirilen muhtelif yayınlardan hediye ederek görevlerinde başarılar diledi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”