Bilecik’de Müftü Ali Erhun’dan Vali Bilal şentürk’e Ziyaret

Bilecik'de Müftü Ali Erhun’dan Vali Bilal şentürk’e Ziyaret

müftü ali erhun’dan vali bilal şentürk’e ziyaret

15 Mayıs 2020 - 10:35

Cumhurbaşkanlığının 08 Nisan 2020 tarihli ve 2020/115 sayılı İl Müftüleri Kararnamesi ile Bilecik İl Müftülüğüne atanan İstanbul Tuzla İlçe Müftüsü Ali Erhun müftülük makamında düzenlenen törenle göreve başladı.

12.05.2020 tarihinde Bilecik’in manevi mimarı ve koruyucusu olan Şeyh Edebali Hazretlerinin kabrini ziyaret eden Müftü Ali Erhun,  Bilecik Müftülüğüne geçerek görevi, İl Müftülüğüne vekalet eden Bozüyük İlçe Müftüsü Mustafa Topal’dan devraldı.

Devir teslim töreni akabinde müftülük binasında bulunan tüm birimleri gezerek personelle tanışan İl Müftüsü Ali Erhun, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

13.05.2020 tarihinde İl Müftüsü Ali Erhun ve Bozüyük İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ü makamında ziyaret etti.

Vali Bilal Şentürk, Bilecik İl Müftüsü olarak atanan Ali Erhun’la bir süre sohbet ettikten sonra hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı