Bilecik’de Regaip Kandili Dualar Ile Kutlandı

Bilecik'de Regaip Kandili Dualar Ile Kutlandı

regaip kandili dualar ile kutlandı

20 Şubat 2021 - 10:35

Bilecik İl Müftülüğü tarafından başta Kayıboyu ile tarihi Orhangazi camileri olmak üzere çeşitli camilerde, Regaip kandili programı düzenlendi.

 

Mübarek uç̧ ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaib Kandili, coşku içinde eda edildi. Aksam namazı sonrası başlayan programa, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda daha sonra görevli imam-hatipler tarafından ilahi, kaside ve mevlid okundu.

Kayıboyu Camiinde düzenlenen Regaib Kandili Programına katılan İl Müftüsü Ali Erhun, Regaib gecesinin ve üç ayların anlam ve önemine dair yaptığı vaazında,

Üç Ayları günahların affı için fırsat bilip samimiyetle ve sık sık tevbe ve istiğfar ile geçirilmesini, Sünnet olan oruçların tutulmasını ve Peygamber efendimize bol bol salavat getirilmesini tavsiye etti.

Vatandaşlar Kovid-19 tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe kuralını gözeterek, namaz kıldı, Kur'an-ı Kerim okudu.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x