Bilecik’de şubat Ayı Personel Toplantısında Depremzedeler Için...

Bilecik'de şubat Ayı Personel Toplantısında Depremzedeler Için Kur'an-ı Kerim Okunarak Dua Edildi

şubat ayı personel toplantısında depremzedeler için kur'an-ı kerim okunarak dua edildi

17 Şubat 2023 - 10:35

Müftülüğümüzün her ay mutat olarak gerçekleştirdiği personel toplantısı, Şubat ayında Dursun Fakih İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapıldı.

Toplantı, İl Müftümüz Ali Erhun’un, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen iki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet ve yaralı depremzedelere şifa duasıyla başladı.

Toplantıda, İl Müftümüz Ali Erhun tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığımızca belirlenen personele duyurulması gereken gündem maddeleri ve ilimizdeki din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular müzakere edildi.

Ayrıca toplantıda, 6 Şubatta ülkemizde meydana gelen depremin hemen akabinde din görevlilerinden oluşan 55 kişilik ekiple Hatay'a giden İl Müftümüz Ali Erhun, oradaki yapılan çalışmalar ve izlenimleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantı sonunda İl Müftüsü Ali Erhun, emekliye ayrılan din görevlileri Mesut Karabıyık, Osman Özkan, Ahmet Çakır ve Necmi Uyar’a plaket vererek teşekkür etti.

Toplantıya müftülük yetkilileri merkez ve köy camilerinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyımlar ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...