Bingol’de Gençlik Koordinatörleri çevrim Içi Toplantısı...

Bingol'de Gençlik Koordinatörleri çevrim Içi Toplantısı Yapıldı

gençlik koordinatörleri çevrim içi toplantısı yapıldı

26 Şubat 2021 - 10:45

Bingöl İl Müftülüğünce video konferans yöntemiyle düzenlenen Çevrimiçi Gençlik Koordinatörleri İstişare Toplantısı'nda konuşan Dini Yayınlar Genel Müdürü Fatih Kurt, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın "Her din görevlisinin en az 10 gence ulaşması" talimatını hatırlatarak, "Gençliğe Değer" projesinin bütün il ve ilçelerde aktif bir şekilde yürütülmesine ve sosyal medyada gençlere yönelik içerik üretilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit “Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik Çalışmaları” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Başkanlığın son dönemdeki hizmet skalasında önemli bir artışın olduğuna değinen Yavuzyiğit, bu çalışmaların en önemlilerinden birinin de gençlik çalışmaları olduğunu ve özellikle de Diyanet İşleri Başkanı Pof. Dr. Ali Erbaş tarafından söz konusu gençlik çalışmalarının yakinen takip edildiğini ifade etti.

Toplantıya, İl Müftü yardımcısı İlçe Müftüleri Şube müdürü Gençlik koordinatörleri ve Gençlik koordinatörleri yardımcılarının görüş ve önerilerini aktarması ile tamamlandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...