Bitlis’de Il Geneli Kur’ An-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma...

Bitlis'de Il Geneli Kur' An-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması

il geneli kur' an-ı kerimi yüzünden güzel okuma yarışması

26 Şubat 2021 - 10:55

İlimiz Müftülüğü tarafından 24.02.2021 tarihinde Saat: 10.00' da çevrimiçi olarak, Komisyon Başkanı İl Müftü Yardımcısı Abdullah Temizkan ile Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Bayram Aydın ve Din Hizmetleri Uzmanı Ahmet Andiç' ten oluşan üyelerinin değerlendirmesi sonucu düzenlenen ''İl Geneli Kur'an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması''nda Bayan Kategorisinde İlimiz Adilcevaz İlçesi Hatuniye Hafızlık Kız Kur'an Kursu Öğrencisi, Gülay Dilman, Erkek Kategorisinde ise İlimiz Ahlat İlçesi Abdurrahman Gazi Hafızlık Erkek Kur'an Kursu Öğrencisi Eray  Ayday İl Birincisi seçilerek Van İl Müftülüğünde çevrimiçi olarak düzenlenecek olan ''Kur' an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Bölge Yarışması'' na katılmaya hak kazandılar.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret