Bitlis’de Müftülüğümüz​ Ve I.s.z.ünv. öğrenci Topluluğu...

Bitlis'de Müftülüğümüz​ Ve I.s.z.ünv. öğrenci Topluluğu 200 öğrenciyi Giydirdi.

müftülüğümüz​ ve i.s.z.ünv. öğrenci topluluğu 200 öğrenciyi giydirdi.

19 Aralık 2019 - 10:56

Sosyal Hizmet kapsamında Müftülüğümüz ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğrenci topluluğu işbirliği neticesinde gerçekleştirilen faaliyet ile, İlimizde bulunan 3 Kur’an kursu, 4 İlköğretim okulu ve Türkiye Diyanet Vakfı öğrenci evleri ziyaret edildi.

Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı, 200  çocuğa bot, mont, atkı, bere, eldiven, kırtasiye ve oyuncak hediye verildi.

Ayrıca; yaklaşık 500 çocuğa da ekstra kırtasiye malzemesi hediye edildi.

İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANI, Öğrenci Topluluğu'na bu duyarlı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Müftümüz Geylani;" Öğrencilerimiz gerçekten çok büyük bir hizmet yaptılar. Yardıma muhtaç, fakir aile çocuklarını bu kışın soğuk günlerinde unutmadılar. Onların hayata bakışlarını, eğitim, öğretime olan ilgi ve beklentilerini artırdılar. Bu nedenle şahsım ve kurumum adına bu güzel organizasyonda başından itibaren katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum." Dedi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri