Bitlis Müftülüğü Yemekte Gençlerle Bir Araya Gelindi

bitlis müftülüğü yemekte gençlerle bir araya gelindi

16 Mart 2019 - 10:56

Bitlis İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlerinin organizasyonu ile Üniversite Gençleri ile tanışmak kaynaşmak ve istişareler yapmak üzere yemekte bir araya gelindi.

Gençlik Buluşması adı altında organize edilen toplantıya İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ, Eren Üniversitesi Genel Sekreteri M. Zahit KULDAŞ, İslami İlimler Fakültesi Dekan V. Prof.  Dr. Zeki ARGUNHAN Şube Müdürümüz Ahmet ELMAS, Diyanet Sen Bitlis Şube Başkanı Behzat DURAK, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlerimiz,  Eren Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Programda konuşma yapan İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ,  gençleri önemsediklerini, gençlerin sorunları ile ilgilenerek çözümüne katkı vermenin sorumluluğunu hissettiklerini belirterek "Bu vatanın her bir ferdi çok değerlidir. Ezanı değerlidir, vatanı değerlidir, bayrağı değerlidir, kitabı değerlidir, bütün bu milli ve manevi hazinelerimizi omuzlayan  gençlerimiz değerlidir" dedi.

Program katılımcıların kısa konuşmaları, yemek ikramı ve akabinde yapılan dua ile sona erdi.

Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüz Ev Sahipliğinde Yapıldı.
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri