Bölge Finalinde Kütahyamızı Temsil Edecek öğrenciler Belirlendi

Bölge Finalinde Kütahyamızı Temsil Edecek öğrenciler Belirlendi

bölge finalinde kütahyamızı temsil edecek öğrenciler belirlendi

26 Şubat 2021 - 18:00

Kütahya İl Müftülüğüne bağlı hafızlık eğitimi verilen Kur’an kurslarında kız ve erkek öğrenciler arasında HAFIZLIK ve KUR’AN-I KERİM’İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA yarışması çevrim içi olarak yapıldı.

HAFIZLIK yarışmasında kız öğrenciler arasında Tavşanlı Kavaklı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Fatma Nur AKYOL, erkek öğrenciler arasında ise Tavşanlı Merkez Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Hamza YÜKSEL il birincisi oldu.

KUR’AN-I KERİM’İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA yarışmasında erkeklerde Kütahya Merkez Emir Sultan Kur’an Kursu öğrencisi ABDÜRRAHİM KARAZEYBEK, kızlarda ise Tavşanlı Kavaklı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Zeynep ASLANBOĞA il birincisi oldu.

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ her iki kategoride yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve hocalarını tebrik ederek bölge finalinde başarı temennisinde bulundu. Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi tarafından ödüllendirildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...