Bolu’da 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programları...

Bolu'da 2021 Yılı Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programları Düzenlendi.

2021 yılı yaz kur'an kursları kapanış programları düzenlendi.

25 Ağustos 2021 - 11:05

Bolu İl Müftülüğünce açılan ve yüzlerce çocuğun camiler, Kur’an Kursları ve okullarda Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere temel dini bilgiler ve siyer eğitimi aldığı, bunun yanında milli ve manevi değerlerle buluştuğu "Yaz Kur'an Kursları" tamamlandı.

50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu Salonu’nda Kovid-19 tedbirleri eşliğinde düzenlenen Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ve velilerin de iştirak ettiği Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı’nda öğrenciler dönem boyunca öğrendiklerini sergileme fırsatı buldu.

İzzet Baysal Mahallesi Özayan Camii’nde de öğrencilerin Kur’an-ı Kerim okuyup ilahiler seslendirdiği programda, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilerin sevincine ortak olan İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu: “Bugün çok sevinçliyim. Geçen yıl bu zamanlar, camilerimiz sizlere hasret kalmıştı. Pandemi dolayısı ile Yaz Kur’an Kursları’nı açamadık. Allaha şükürler olsun bu yıl camilerimizde, Kur’an Kurslarımızda ve bazı okullarda Yaz Kur’an Kursları açıldı. Kur’an-ı Kerim okumak başta olmak üzere, temel dini bilgileri, namaz kılmasını ve Peygamber Efendimizin hayatını öğrendiniz. Sevgili yavrularımız, sizler bizim için çok önemlisiniz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz en büyük değerlerimizsiniz. Son olarak şunu da belirtmek istiyorum: Geleceğimizi emanet edecek çocuklarımızın, maddi ve manevi bakımdan yetişmeleri için çaba sarf eden anne babalarınıza ve tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...