Bolu’da 2022-2023 Yılı Umre Organizasyonu Görevli Seçimi...

Bolu'da 2022-2023 Yılı Umre Organizasyonu Görevli Seçimi Gerçekleştirildi

2022-2023 yılı umre organizasyonu görevli seçimi gerçekleştirildi

25 Ağustos 2022 - 11:05

Umre ibadeti için Suudi Arabistan'a gidecek vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde yerine getirilebilmeleri için organizasyonda görevlendirilecek personele önemli görev ve sorumluluk düşmektedir.

Bu itibarla; umrecilere hizmet vermek üzere organizasyonun her kademesinde ehliyet ve liyakat sahibi personelin görevlendirilmesi büyük önem arz etmektedir.

Bu çerçevede Bolu İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda, 2022-2023 Umre Organizasyonunda çeşitli unvanlarda görevlendirilecek Din Görevlisi ve Kadın İrşad Görevlisi sınavı gerçekleştirildi.

Bolu, Karabük ve Düzce İllerinden sınava başvuran Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hac Hizmetleri Daire Başkanı Hüseyin Demirhan'ın Komisyon Başkanlığını yaptığı ve Karabük İl Müftü Yardımcısı Mahmut Emin ile Bolu İl Müftü Yardımcısı Ünal Baş’ın komisyon üyesi olduğu sınavda ter döktüler.

Heyecanlı oldukları gözlenen din görevlileri sınavda başarılı olmayı ve 2022-2023 Yılı Umre Organizasyonlarında görev almayı istediklerini söylediler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu