Bolu’da 2022 Yılı Ocak Ayı Personel Toplantısı Yapıldı.

Bolu'da 2022 Yılı Ocak Ayı Personel Toplantısı Yapıldı.

2022 yılı ocak ayı personel toplantısı yapıldı.

18 Ocak 2022 - 13:08

Müftülüğümüzün her ay mutat olarak gerçekleştirdiği personel toplantısı Bolu Bilim ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelen, görevlileri ilgilendiren talimatlar ve uyulması gereken konular açıklandı.

17.01.2022 tarihinde Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizler, müftülük personeli, şehir merkezi ve köy camilerinde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar ile Kur’an Kursu Öğreticileri’nin katıldığı toplantıda, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Bolu İl Müftülüğü’nün 2021 yılında yapmış olduğu program ve etkinlikleri slayt eşliğinde anlattı.

Kur’an tilavetinin ardından Sayın Tahiroğlu bir konuşma yaptı: “Bolu İl Müftülüğü olarak 2021 yılını dolu dolu geçirdik. Her zaman Bolu halkının manevi açıdan yanında olduk. İhtiyaç sahibi ailelere imkanlar ölçüsünde maddi destek sağladık. Bolu halkının bize vermiş olduğu güç ile 2022 yılında daha da güzel işler yapacağız. Tabiki sizlerin özverili çalışmaları sayesinde oluyor bütün bu işler. Bu yıl vatandaşlarımızla daha da çok ilgilenerek çok güzel şeyler başaracağımızdan eminim” diyerek duygularını dile getirdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...