Bolu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Yıl Sonu Heyecanı...

Bolu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Yıl Sonu Heyecanı Yaşadı

bolu’da 4-6 yaş kur’an kursu öğrencileri yıl sonu heyecanı yaşadı

31 Mayıs 2023 - 11:05

Bolu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri Yıl Sonu Heyecanı Yaşadı


Bolu İl Müftülüğü Hasan İbrahim ARABACIOĞLU 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri için “Kapanış Programı” düzenlendi.

Yıl boyunca eğitim gören minikler, Kapanış Programında bir araya geldi. Sandallar Kur’an Kursu Konferans Salonunda gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Minik öğrenciler yıl boyu öğrendiklerini sergileme fırsatı buldular.

Programda İl Müftü Yardımcısı Fadime ARSLAN bir konuşma yaptı. Sayın Arslan konuşmasında: “4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın şehrimizde çoğalması bizi memnun etmektedir. Bu kurslarımızda çocuklarımızın yaşlarına uygun dini bilgiler ve el becerilerinin geliştirilmesi için eğitimler veriyoruz. Çocuklarımıza dinimizin temel kavramlarını öğretiyoruz.

Gayemiz geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı dini değerlerimizle beraber güzel ahlak ve vatan-millet sevgisiyle yetiştirmek, vatanına ve milletine bağlı, ana babalarına ve çevresine saygılı, topluma yararlı bireyler yetiştirmektir.

Bu gün çocuklarımızın yaşadığı heyecanı ve mutluluğu bizde hissediyoruz. Onların bu mutlu gününde sizlerin de çok büyük payı var. İlk günden itibaren gayret gösteren anne babalara, her türlü fedakarlığı gösteren Kur’an Kursu Öğreticilerimize çok teşekkür ederim. Ayrıca Kurs yöneticilerimize de teşekkür ederim. Rabbim öğrencilerimizin sayılarını artırsın. Sizlere ve evlatlarınıza sağlıklı mutlu ve hayırlı günler dilerim” dedi.

İl Müftü Yardımcımız Sayın Arslan, kursumuzu bağışlayan Makbule Arabacıoğlu’na teşekkür etti ve Sayın Arabcıoğlu’nun duygulandığı görüldü.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...