Bolu’da Bulgaristan Başmüftü Vekili Ahmet Hasanov Il Müftümüz...

Bolu'da Bulgaristan Başmüftü Vekili Ahmet Hasanov Il Müftümüz Orhan Genç’i Ziyaret Etti.

bulgaristan başmüftü vekili ahmet hasanov il müftümüz orhan genç’i ziyaret etti.

20 Şubat 2019 - 11:06

Bulgaristan Başmüftü Vekili Ahmet Hasanov eşi Selime Hasanova ile birlikte 18.02.2019 Pazartesi günü İl Müftümüz Orhan Genç’i ziyaret etti Sayın Hasanov ziyaretlerinin sebebini şöyle açıkladı: “ Sayın Müftüm bildiğiniz gibi 23.12.2019 – 30.12.2018 tarihleri arasında Bulgaristan Mestanlı Şehri Kırcaali Bölgesi’nde Bulgaristan genelinde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerine Hizmetiçi Eğitim Semineri verilmişti. Bu seminerde Bolu İl Müftülüğünde Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapan Sayın Nevin Ülper ve Rukiye Gani görevlendirilmişti. Biz kendilerine kursiyerlerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca size de misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim” dedi. Ziyaret esnasında Müftü Yardımcısı Eyüp Orhan,  Sandallar Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğreticileri Nevin Ülper ve Rukiye Gani hazır bulundular.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”