Bolu’da Din Görevlileri Arasında “kur’an-ı Kerim’i...

Bolu'da Din Görevlileri Arasında “kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Il Birinciliği Yarışması” Yapıldı.

din görevlileri arasında “kur’an-ı kerim’i yüzünden güzel okuma il birinciliği yarışması” yapıldı.

26 Nisan 2019 - 11:06

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde 25.04.2019 Perşembe günü İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda Din Görevlileri arasında “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma İl Birinciliği Yarışması” düzenlendi. Komisyon Başkanlığı’nı İl Müftüsü Yardımcısı Ahmet Halıcı’nın yaptığı yarışmaya Merkez ve İlçe birincileri katıldı. Tüm yarışmacılara ve Komisyon Üyelerine Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan oluşan kitap seti hediye edildi. N O T:  Mudurnu İğneciler Köyü Camii İmam-Hatibi Muhammet Ali Şentürk birinci olmuş ve 19.06.2019 tarihinde Ankara’da yapılacak olan Bölge Yarışmasında Bolu’muzu temsil edecektir.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda