Bolu’da Diyanet Işleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş...

Bolu'da Diyanet Işleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş Tarafından Ilahiyat Fakültesi Uygulama Camii’ni Yaptıran Ali Ericek’e “takdir Belgesi” Verildi.

diyanet işleri başkanımız sayın prof. dr. ali erbaş tarafından ilahiyat fakültesi uygulama camii’ni yaptıran ali ericek’e “takdir belgesi” verildi.

24 Aralık 2021 - 11:05

Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii’ni yaptıran Ali ERİCEK isimli hayırsevere "Takdir Belgesi" gönderdi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın imzasıyla gönderilen Takdir Belgesi Bolu İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU tarafından hayırsever vatandaşa takdim edildi.

Diyanet İşleri Başkanı sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın imzasını taşıyan Takdir Belgesi'ni Ali ERİCEK Vakfı Başkanı Sayın Ali ERİCEK ’e takdim eden İl Müftüsü TAHİROĞLU "Camiler Allah'ın evleridir. Allah'ın mescitlerini ancak Allah'a ve ahiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekatı veren ve Allah'tan başkasından korkmayan kimseler imar eder. İşte doğru yola ermişlerden olmaları umulanlar bunlardır.” ayetini hatırlatarak Rabbimiz hayırsever Ali ERİCEK beyin yaptığı bu güzel hayrını kabul eylesin, sayılarını çoğaltsın. Allah kendisinden razı olsun" dedi.

Hayırsever Ali ERİCEK ise: “Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ'ın Takdir Belgesi'nden dolayı Diyanet İşleri Başkanımıza ve İl Müftümüz Ali Rıza TAHİROĞLU’na çok teşekkür ederim" dedi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri