Bolu’da Gençlerle Etkili Iletişim Ve Gençlere Ulaşma...

Bolu'da Gençlerle Etkili Iletişim Ve Gençlere Ulaşma Stratejileri Konulu Bir Konferans Gerçekleştirdi.

gençlerle etkili iletişim ve gençlere ulaşma stratejileri konulu bir konferans gerçekleştirdi.

19 Şubat 2019 - 11:06

Bolu İl Müftülüğü Vaizi ve Gençlik Koordinatörü Kadir Öztürk Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Gençliğe Değer” projesi kapsamında 18.02.2019 Pazartesi günü Müftülük Konferans Salonunda Din Görevlilerine bir konferans verdi. Sayın Öztürk an hatlarıyla; Gençlerle Etkili İletişim Ailede Gençlerle İletişim Lise ve Üniversite Gençleriyle İletişim Çalışan Gençlerle İletişim Bolu’da Gençlik Potansiyeli ve Gençlik Çalışmaları Diyanet İşleri Başkanlığının Gençlik Çalışmaları Gençlik Çalışmaları Esnasında Hedefler ve Hedeflere Giderken Karşılaşılan Engeller  hakkında din görevlilerini bilgilendirdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret