Bolu’da Hasan-ibrahim Arabacıoğlu 4-6 Yaş Kur’an Kursumuz...

Bolu'da Hasan-ibrahim Arabacıoğlu 4-6 Yaş Kur’an Kursumuz Açıldı.

hasan-ibrahim arabacıoğlu 4-6 yaş kur’an kursumuz açıldı.

16 Ekim 2021 - 11:05

4-6 Yaş Kur’an Kursu olarak eğitim verilmek üzere Makbule Arabacı tarafından bağışlanan Kur’an Kursu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Şube Müdürü Ali Ceylan‘ın Kur’an tilavetinin ardından Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu açılış konuşması yaptı. Sayın Tahiroğlu: “Toplumumuzun geleceği olan çocuklarımızı dini değerlerimiz, güzel ahlak ve vatan millet sevgisiyle yetiştirmek istiyoruz. Bu amaca hizmet eden 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın çoğalması bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Şu anda açılışını yapmakta olduğumuz kursumuzun mekanını bağışlayan Sayın Makbule Arabacıoğlu ve ailesine teşekkür ediyor, Dar-ı Beka’ya irtihal eden eşi Hasan ve oğlu İbrahim Arabacıoğlu’na Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

İl Müftüsü Sayın Tahiroğlu’nun duası ile sona eren programa, Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, Şube Müdürü Ali Ceylan, Müftülük Vaizleri, Kurs mekanını bağışlayan Makbule Arabacıoğlu ve ailesi ile Kurs öğreticileri, öğrenci velileri ve mahalle sakinleri katıldı.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...