Bolu’da Kalıcı Konutlar Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu Dualarla...

Bolu'da Kalıcı Konutlar Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu Dualarla Açıldı.

kalıcı konutlar camii 4-6 yaş kur’an kursu dualarla açıldı.

04 Kasım 2021 - 11:05

İl Müftülüğümüz 4-6 Yaş Kur’an Kurslarına bir yenisini daha ekledi. Son olarak Kalıcı Konutlar Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu eğitim-öğretime açıldı. Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Kalıcı Konutlar Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursunun açılış programına katılarak bir konuşma yaptı. Sayın Tahiroğlu: “Kalıcı Konutlar Bolu’muzun en büyük mahallelerinden birisi burada nüfus kalabalık bu yüzden bizler burada 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun bir ihtiyaç olduğunu düşündük. Bizim gayemiz Milletimizin geleceği olan evlatlarımızı dini değerlerimizle beraber güzel ahlak ve vatan millet sevgisiyle yetiştirmek. Bu amaca hizmet eden 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın çoğalması bizi memnun etmektedir. Şu anda açılışını yapmakta olduğumuz kursumuz için emek sarfeden Mahalle Muhtarımız Sayın Nuray Akmaz Hanıma, Cami Dernek Başkanı Alettin Karaoğlan Beye, madden ve manen katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepsinden razı olsun” dedi. İl Müftüsü Sayın Tahiroğlu konuşmasından sonra dua ederek Kurs’un açılışını gerçekleştirdi.

02.11.2021 tarihindeki programa Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, Kalıcı Konutlar Mahallesi Muhtarı Nuray Akmaz, Cami Dernek Başkanı Alettin Karaoğlan, Cami Görevlileri, Kurs Yöneticisi ve öğreticileri ile öğrenci velileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri