Bolu’da Kermese Yoğun Ilgi

Bolu'da Kermese Yoğun Ilgi

kermese yoğun ilgi

13 Ağustos 2021 - 11:05

Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllü Koordinatörlüğü ve Gençlik Kolları olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere ilkokul, ortaokul ve liselere kütüphane kurmak amacıyla; Kadın ve Gençlik Kolları kurulan 19 ilde yapılacak kermeslerden elde edilecek gelir ile, 1-15 Eylül 2021 tarihleri arasında ihtiyaç sahibi 2 okulun kütüphanesinin kurulması amacıyla 'Gönül Kütüphanemiz' Projesi kapsamında kurulacak kütüphanelere kaynak sağlamak için Kadın ve Gençlik Kollarımızın bulunduğu gönüllülerimizin desteği ile kermes düzenlenmiştir. Düzenlenen kermeste toplumsal değerlere uygun nitelikte ürünlerin temiz, ambalajlı ve sağlığa uygun şeklinde satışa sunulmaktadır.

Kovid-19 kuralları çerçevesinde Bolu İl Müftülüğü ve TDV Bolu Şubesi Kadın Kolları tarafından 12-13-14 Ağustos 2021 tarihlerinde Kadı Camii bahçesinde üç gün boyunca akşam Saat:19:00’a kadar açık olacak kermesin ilk gününde Bolu halkının yoğun ilgi gösterdiği görülmüştür. Tüm halkımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

14 Ağustos 2021 Cumartesi Akşam Saat:19:00’a kadar açık olacak kermesimize tüm Bolu halkını bekliyoruz.



 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...