Bolu’da “kış Bayramı” Kampanyası Kapsamında Ihtiyaç...

Bolu'da “kış Bayramı” Kampanyası Kapsamında Ihtiyaç Sahibi Yetim Ve öksüz 130 çocuğa Bot Hediye Edildi.

“kış bayramı” kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz 130 çocuğa bot hediye edildi.

04 Ocak 2022 - 11:05

Bolu İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesi tarafından başlatılan "Kış Bayramı" yardım kampanyası kapsamında hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla ve TDV Bolu Şubesi Kadın Kolları’nın üstün gayretleriyle ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz 130 çocuğa bot giydirildi.

Yaklaşık iki aydır devam eden kapmanya sürecinde gönüllü olarak çalışan TDV Kadın Kolları yoksul aileleri tek tek gezerek yerinde tespit etti.
Hayırsever vatandaşlarımızın yapmış oldukları yardımlarla alınan botlar Tabaklar Mahallesi Camii’nde İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu ve eşi tarafından yoksul çocuklara teker teker giydirildi.


İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu gerçekleştirilen programda bir konuşma yaptı: “Diyanet İşleri Başkanlığı çatısı altında bu gibi hayırlı hizmetleri bizlere nasip eden Rabbimize ne kadar şükretsek az. Allah nasip ederse hizmetlerimiz ömrümüz var oldukça devam edecek. Çocuklarımızın yüzlerindeki sevinç, sizin gönüllerinizdeki huzur, gayretimizi daha da artırıyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı mutlu etmek onları mutlu görmek bizi de mutlu ediyor, tüm yorgunluğumuzu unutuyoruz. Allah sizlere ve evlatlarınıza hayırlı ve sağlıklı ömürler versin" dedi ve kampanyaya katılan tüm hayırsever vatandaşlarımıza bu hayri hizmette öncü olarak gönüllü çalışan TDV Bolu Şubesi Kadın Kollarına teşekkür etti.

01.01.2022 tarihindeki programa İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu ve eşi, Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, Şube Müdürleri, Müftülük Vaizleri, Müftülük Personeli, TDV Bolu Şube Sorumlusu Ali Bölükbaş, TDV Bolu Şubesi Kadın Kolları, daha önce isimleri belirlenen çocuklar ve aileleri katıldılar.

Tüm katılımcılara İl Müftülüğü tarafından ikramda bulunulurken, çocukların sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Aileleri de başta Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’na, emeği geçen müftülük personeline ve TDV Bolu Şubesi Kadın Kolları’na teşekkür ettiler.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir Araya Geldi
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir...