Bolu’da Kur’an Kursları öğrencileri Arası Kur’an-ı Kerimi...

Bolu'da Kur’an Kursları öğrencileri Arası Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Yapıldı.

kur’an kursları öğrencileri arası kur’an-ı kerimi yüzünden güzel okuma yarışması yapıldı.

05 Nisan 2019 - 11:06

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kur’an Kurslarına katılımı artırmak, öğrencileri itikat, ibadet ahlak ve siyer gibi temel bilgileri öğrenmeye, Kur’an-ı Kerim’i güzel okumaya teşvik etmek amacıyla, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Başkanlığımıza bağlı Kur’an Kurslarında okuyan öğrenciler arasında “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” yapılması planlanmıştır. Bu çerçevede, 04.04.2019 Perşembe günü İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda bir yarışma düzenlenmiştir. Komisyon Başkanlığı’nı İl Müftü Yardımcısı Nihat Kök’ün yaptığı, Vaiz Zeynep Akman ve Diyanet Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Ramazan Göktaş’ın komisyon üyesi olduğu, Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında eğitim - öğretim gören 18 yaş altı ve 18 yaş üstü öğrenciler arasında ayrı ayrı yarışmalar yapılmış olup, 18 yaş üstünde   : Şehit Ozan Özen Kur’an Kursu Öğrencisi Aslı Akkaya, 18 yaş altında:    : Kalıcı Konutlar Camii Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Ahsengül Betül Doruk 1. olmuşlardır. Yarışmaların sonunda tüm öğrenci ve öğreticilere İl Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler verilmiştir.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret