Bolu’da Regaib Kandili Dualarla Idrak Edildi.

Bolu'da Regaib Kandili Dualarla Idrak Edildi.

regaib kandili dualarla idrak edildi.

20 Şubat 2021 - 11:05

Ramazan ayının habercisi ve üç ayların ilk kandil gecesi Regaib Kandili tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de dualarla idrak edildi. Yıldırım Beyazıt Camii başta olmak üzere tüm camilerde akşam namazı sonrası düzenlenen programlara vatandaşlar ilgi gösterdi. 19.02.2021 Perşembe günü Bolu İl Müftülüğü’nün düzenlemiş olduğu Kandil Programında, Din Görevlileri tarafından Mevlid-i Şerif okundu, Kur’an-ı Kerim tilavetleri yapıldı, ilahi ve kasideler okundu, tekbir, salavatlar getirildi. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan programın sonunda İl Müftümüz Sayın Orhan Genç Regaib Kandilinin özellikleri ve bu gecede yapılması gereken ibadetler hakkında bilgiler verdi. Sayın Genç’in sohbetinin sonunda ülkemiz ve İslam alemi için dualar edildi.

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...