Bolu’da Sandallar 4-6 Yaş Kur’an Kursunda 29 öğrenci...

Bolu'da Sandallar 4-6 Yaş Kur’an Kursunda 29 öğrenci Kur’an’a Geçti.

sandallar 4-6 yaş kur’an kursunda 29 öğrenci kur’an’a geçti.

17 Ocak 2022 - 13:08

Bolu İl Müftülüğüne bağlı Sandallar 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim-öğretim gören öğrencilerden 29’unun Kur’an’a geçmesi sebebiyle “Kur’an’a Geçiş Programı” düzenlendi. Programa İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU, Sandallar Kur’an Kursu Dernek Başkanı Mehmet ACAR ve birçok davetli katıldı.

Miniklerin (Uçan Balonlar sınıfının) Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU bir konuşma yaptı. Sayın TAHİROĞLU: ”Bizim geleceğimiz, ümidimiz ve istikbalimiz olan evlatlarımıza karşı sorumluluklarımız var. Gayemiz geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı dini değerlerimizle beraber güzel ahlak ve vatan-millet sevgisiyle yetiştirmektir. Onların dinine ve diyanetine sahip bir birey olmaları için gayret gösteriyoruz. Burada ailelere de büyük görevler düşmektedir. Sizler evlatlarınızın geleceğini düşünerek Allah ve Peygamber sevgisini küçük yaşta öğrenmeleri için 4-6 yaş kursumuza gönderdiniz. Bu gün itibariyle 29 evladımız Kur’an’a geçti. Onların yaşadığı heyecanı ve mutluluğu bizde hissediyoruz. Çocuklarınızın bu mutlu gününde sizlerin çok büyük payı var. Bu amaca hizmet eden 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın şehrimizde çoğalması bizi memnun etmektedir. Her başarı gayretle olur. İşte bu noktada da öğrencilerimizin bu zamana gelinceye kadar gayret gösteren anne babalara, kurs yöneticilerimize, Sandallar Kur’an Kur’sunun bu hale gelinceye kadar çok emek harcayan dernek başkanımız Sayın Mehmet ACAR beye, Kur’ân-ı Kerim’e geçinceye kadar her türlü fedakarlığı gösteren Kur’an Kursu Öğreticilerimiz Merve ALTUNDAĞ, Fatma PEKER ve Sare KAYAHAN’ı tebrik ederim. Rabbim sayılarını artırsın. Sizlere ve evlatlarınıza sağlıklı mutlu ve hayırlı günler dilerim” dedi.

13.01.2022 tarihinde pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirilen program, öğrencilerin hazırladıkları sure ve dua okumaları, rondlar, slayt gösterilerinin ardından, İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU, sayıdeğer eşi ve Dernek Başkanı Mehmet Acar’ın çocuklara Kuran-ı Kerim ve çeşitli hediye takdimleriyle sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...