Bolu’da Yatılı Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programları...

Bolu'da Yatılı Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programları Düzenlendi

yatılı yaz kur'an kursları kapanış programları düzenlendi

15 Ağustos 2022 - 11:05

Bolu İl Müftülüğü tarafından açılan ve vatandaşlar tarafından ilgi gören, başta Kur'an-ı Kerim olmak üzere temel dini bilgiler, siyer eğitimi, piknik, kültürel ve spor faaliyetlerin de gerçekleştirildiği, bunun yanında öğrencilerin milli ve manevi değerlerle buluştuğu "Yatılı Yaz Kur'an Kursları" tamamlandı.

Bolu Müftülüğüne bağlı Merkez Bölge Yatlı Kur’an Kursu ve Sandallar Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursları’nda kapanış programları düzenlendi. Programda öğrenciler dönem boyunca öğrendiklerini sergileme fırsatı buldular.

Öğrencilerin sevincine ortak olan İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu: “Allaha şükürler olsun bu yıl camilerimizde ve Kur’an Kurslarımızda Yaz Kur’an Kurslarımıza yoğun ilgi oldu. Kurslarımıza devam eden öğrenciler Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere, temel dini bilgileri, namaz kılmasını ve Peygamber Efendimizin hayatını öğrendiler. Ayrıca piknik, spor ve kültürel faaliyetlerde gerçekleştirildi.

Sevgili yavrularımız, sizler bizim için çok önemlisiniz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz en büyük değerlerimizsiniz. Sizlere bundan sonraki hayatınızda başarılar ve sağlıklı ömürler dilerim.

Kıymetli anne babalar, bizim amacımız Yaz Kur’an Kurslarımızda verdiğimiz eğitimle, çocuklarınızı ömür boyu hayırlı bir evlat, dinine, vatanına, milletine hayırlı ve ahlaklı birey olmaları için gayret gösterdik. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızı, maddi ve manevi bakımdan yetişmeleri için çaba sarf eden ve bizlere emanet eden sizlere teşekkür ederim. Çocuklarımıza gece gündüz demeden emeği geçen tüm Kur’an Kursu Öğreticilerine da teşekkür ederim ” dedi.

Öğrenci velileri ise; camilere ve müftülüğe bağlı kurslara çocuklarını gönül rahatlığı ile gönderdiklerini ve gözlerinin asla arkada kalmadığını ifade ederek, böyle temiz bir ortamda ve deneyimli hocalardan ders aldıkları için memnun olduklarını ifade ederek başta İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’na, Kur’an Kursu Öğreticilerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Müftü Yardımcısı Fadime Arslan, Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrencilerin anne babalarının ile yakınlarının katıldığı kapanış programlarının sonunda öğrencilere Katılım Belgeleri verildi ardından tüm katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...