Bolu’da Yeşilay Danışmanlık Merkezi (yedam) Din Görevlilerini...

Bolu'da Yeşilay Danışmanlık Merkezi (yedam) Din Görevlilerini Bağımlılıkla Mücadele Hakkında Bilgilendirdiler.

yeşilay danışmanlık merkezi (yedam) din görevlilerini bağımlılıkla mücadele hakkında bilgilendirdiler.

23 Aralık 2021 - 11:05

İl Müftülüğümüzün her ay mutat olarak gerçekleştirdiği personel toplantılarında, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) görevlileri bütün personelimizi, tütün, alkol, madde, ve teknoloji bağımlılığı, YEDAM danışma hattı, YEDAM’ın psikolojik destek, aile görüşmesi, sosyal destek, grup terapisi, aile grup terapisi, YEDAM atölye gibi sunduğu hizmetler, YEDAM’a kimler ve nasıl başvurabilir, ayrıca bağımlı birey kendisi gelmiyorsa, aile ne yapabilir, son olarak bağımlı bireyi topluma kazandırmak için; kişiye özgü müdahale, tıbbi tedavi yönlendirme ve takibi, Telefonla müdahale-yönlendirme (444 79 75) gibi konularda bilgilendirdiler.

Salgın hastalıktan korunmanın gerektiği tekrar hatırlatılan ve pandemi kurallarına (maske, mesafe, temizlik) uyularak yapılan toplantılara, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, müftülük personeli, Kur’an Kursu Öğreticileri, şehir merkezi ve köy camilerinde görev yapan din görevlileri katıldılar.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı