Bolu’daki Din Görevlilerimizden örnek Davranışlar

Bolu’daki Din Görevlilerimizden örnek Davranışlar

bolu’daki din görevlilerimizden örnek davranışlar

08 Mayıs 2022 - 11:05

Pandemi nedeniyle iki yılı aşkın bir süredir teravih namazlarından mahrum kalan cemaatin camilerdeki coşkuya katılımı ve camilerdeki cemaatin arttırılması için din görevlileri tarafından ramazan ayında çeşitli etkinlikler ve projeler hayata geçirildi.

Din Görevlileri 2022 Yılı Ramazan Ayı boyunca ve bayram günlerinde görevli oldukları camilerde yaptıkları programlar ve etkinlikler ile Bolu halkının takdirini topladılar.

Ramazan ayı münasebetiyle Bolu Merkeze bağlı Yenisefa Köyü 4/B Sözleşmeli İmam-Hatibi Hilmi Sarıyıldız ramazan ayı boyunca kesintisiz teravih namazına devam edenlere bayram şekeri ve kolonyası hediye edeceğine dair afiş hazırladı. Bu afişleri ramazandan önce caminin ve köyün belirli yerlerine astı. Afişi gören köylüler görevlinin bu davranışını takdirle karşıladı. Teravih namazına en çok devam eden cemaate arife günü bayram şekeri ve kolonyaları görevli tarafından teslim edildi. Ayrıca bayram sabahı bayram namazına gelen tüm cemaate tatlı ikramında bulundu.

Alpagutbey Mahallesi Camii İmam-Hatibi ve aynı zamanda İzci Oymak Başı – İzci Lideri Muhammet Yıldırım, Ramazan ayı boyunca her akşam öğrencisi olan izcilerle birlikte hatimle kılınan teravih namazlarından sonra cemaate çay ve çeşitli ikramlarda bulundu. Aktaş Mahallesi Hamamcıoğlu Camii İmam-Hatibi Şevki Gülen ise, Ramazan boyunca mukabeleyi takip eden çocuklara bayram sabahı çeşitli hediyeler verdi.

Görevlilerin yapmış oldukları bu tür organizasyonları takdirle karşılayan Bolu halkı, birçok görevlinin bu şekilde organizasyonlar yaptığını ve nedenle Bolu’daki camilerde cemaat sayısının gözle görünür bir şekilde arttığını dile getirdiler. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...