Bolu Il Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü Tarafından...

Bolu Il Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü Tarafından çevrimiçi “engelli-cami Buluşmaları” Mayıs Ayı Programı Gerçekleştirildi.

bolu il müftülüğü engelli koordinatörlüğü tarafından çevrimiçi “engelli-cami buluşmaları” mayıs ayı programı gerçekleştirildi.

01 Haziran 2021 - 11:05

Diyanet İşleri Başkanlığı vatandaşlarımızın cami hizmetlerinden azami derecede istifade edebilmesini temin etmek, cami merkezli din hizmetlerindeki etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla "Cami-Engelli Buluşmaları" başlıklı projenin 2021 Mayıs ayı 5. buluşması pandemi kuralları çerçevesinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

30.05.2021 Pazar günü Engelli Koordinatörü İslam Balcı’nın Moderatörlüğü’nde ve Nurşen Yıldırım'ın işaret diline çevrimiyle gerçekleştirilen “Engelimiz Vücudumuz mu Beynimiz mi” konulu programa konuk olarak Bolu İl Müftülüğü Din hizmetleri Uzmanı Hüseyin Köklü katıldı. Program sonunda Sayın Köklü tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret