Bolu Il Müftülüğü Mevlid Kandili Programı Düzenledi.

bolu il müftülüğü mevlid kandili programı düzenledi.

18 Ekim 2021 - 11:05

Ümmeti olmakla iftihar ettiğimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in varlık âlemini şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili, 17.10.2020 tarihinde başta Yıldırım Beyazıt Camii (Büyük Cami) olmak üzere, Bolu’daki bütün camilerde idrak edildi.

İnsanlığı karanlıktan aydınlığa çıkarmak üzere Yüce Rabbimizin gönderdiği Peygamberimiz Hz. Mumammet (S.A.V.)’in doğumunun yıl dönümü olan gecede Yıldırım Beyazıt Camii’nde Bolu Halkı yoğun ilgi gösterdiği programda, İl Müftülüğümüz tarafından görevlendirilen din görevlileri Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahi, kaside, tekbir ve salavatlar okudular.

Salgın hastalık nedeniyle maske ve mesafa kurallarına titizlikle uyulduğu Kandil Programında, İl Müftü Vekili Eyüp Orhan Mevlid Kandili’nin önemi ve bu gecenin nasıl değerlendirileceği hakkında cemaati bilgilendirerek bir dua yaptı.

Yapılan duanın ardından Yatsı Namazı kılınması ile program sona erdi

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...