Bolu Il Müftülüğü, "25 Kasım Kadına Yönelik şiddete...

Bolu Il Müftülüğü, "25 Kasım Kadına Yönelik şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" Dolayısıyla “kadına şiddete Hayır” Temalı Stant Açtı.

bolu il müftülüğü, "25 kasım kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele günü" dolayısıyla “kadına şiddete hayır” temalı stant açtı.

27 Kasım 2021 - 11:05

Bolu İl Müftülüğü "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" etkinlikleri çerçevesinde aile birliğinin korunması, devamı ve kadınlara yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılması amacıyla Bolu Valiliği himayesinde bir stant açtı.


Kent Meydanı’nda açılan stantta ziyaretçilere İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) faaliyetleri tanıtılarak Diyanet İşleri Başkanlığının aile ile ilgili yayınları hediye edildi.


Vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gören standı İl müftülüğümüzün her kademeden çalışanları tarafındanziyaret edildi. Ziyarette "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü"nde gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin iyilik ve merhamete dair kalıcı farkındalıkların oluştuğuna dikkat çekerek emeği geçen Aile ve Dini Rehberlik Bürosu personeline teşekkür ettiler.

İl Müftü Yardımcısı Fadime Arslan günün anlam ve önemine dikkat çekerek bir açıklama yaptı. Sayın Arslan: "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü"nün kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere tüm insanlığın şiddetten uzak, mutlu ve huzurlu günlere kavuşmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Şiddetin her türü insanlık onuruyla bağdaşmaz. Bizler Bolu İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak şiddetin her türünün engellenmesi, merhameti ve vicdanı öne çıkaran bir toplum yerleştirilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl Müftülüğümüz ve Aile Dini Rehberlik Büromuz bu konuda tüm vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam etmektedir” dedi.


 


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda