Bolu Il Müftülüğünde Tecrübe Paylaşımı Toplantısı...

Bolu Il Müftülüğünde Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı

bolu il müftülüğünde tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı

01 Aralık 2022 - 11:05

Diyanet İşleri Başkanlığı,Cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak ve örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla; başarılı, aktif ve bulundukları bölgelerde hizmetleriyle temayüz etmiş cami görevlileriyle çalıştaylar düzenlemiş, çalıştaylara katılan görevlilerin, örnek projelerini sunmalarının cami odaklı din hizmetlerinin etkinliğine katkı sağlayacağı düşünülmüştür.

Bu çerçevede, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce ülke genelinde sürdürülen proje kapsamında Bolu İl Müftülüğü’nde “15. Tecrübe Paylaşımı Toplantısı” düzenlendi.

Program 29.11.2022 tarihinde Bolu İl Müftülüğü Konferans Salonunda Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Toplantı öncesi açılış konuşması yapan İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Din Görevlilerine hitaben: “Kıymetli arkadaşlar din görevlisi demek örnek şahsiyet demektir. Sizler bulunduğunuz görev mahallinde konuşmanızla, hareketlerinizle ve yaptığınız güzel işlerle çevrenizdeki insanlara örnek teşkil ediyorsunuz. İnşaallah bu görev aşkı artarak devam eder. Sizler aslında keşfedilmeyi bekleyen birer cevhersiniz. Hepinize sağlıklı ve başarılı günler dilerim. Ayrıca örnek projelerini bizlerle paylaşmak için gelen misafirlerimize de hoş geldiniz diyorum” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Mahmut Bektaş’ın Moderatörlüğünde, Uzman İmam-Hatip Mehmet Atalay (İstanbul Sarıyer), İmam-Hatip Yasin Vural (Kırıkkale Sulakyurt) ve İmam-Hatip Mustafa Çakırtaş (Tokat Merkez) sırayla görev mahallerinde yapmış oldukları ve vatandaşlar tarafından takdir gören projelerini aktardılar.

Toplantıya katılan din görevlileri bu tür projelerin kendilerine aktarıldığı için memnuniyetlerini belirterek kendilerinin de görev mahallerinde yapacakları faaliyetlere örnek olacağını belirttiler.

Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Bolu İl Müftülüğü koordinesinde düzenlenen toplantıya İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Bolu merkez ve köy camilerinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an kursu Öğreticileri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi