Bolu Il Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Kurban Bayramında...

Bolu Il Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu Kurban Bayramında Görevlendirilen Din Görevlileri Ile Kahvaltıda Buluştu

bolu il müftüsü ali rıza tahiroğlu kurban bayramında görevlendirilen din görevlileri ile kahvaltıda buluştu

09 Ağustos 2022 - 11:05

Bolu İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şube Başkanı Ali Rıza Tahiroğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen “2022 Yılı Vekaletle Kurban Programı” kapsamında, Kurban Bayramı’nda üstün gayret gösteren Din Görevlileri ile kahvaltıda buluştu.

06.08.2022 tarihinde gerçekleşen programa, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, Bolu Dini İhtisas Merkezi Müdürü Yılmaz Barlas, Müftülük Şube Müdürü Ali Ceylan, Bolu Müftülüğü Kur’an Kursları Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Acar, Bolu Belediyesi Mezbahanesi İşletmecisi Zerrin Yavuz Açıkalın, TDV Bolu Şubesi Görevlileri, Müftülük Personeli ve Din Görevlileri katıldılar.

Programda bir konuşma yapan İl Müftüsü Sayın Tahiroğlu: “Kıymetli arkadaşlar! Hepinizin de bildiği gibi yorucu ama bir o kadar manevi değeri yüksek günlerden geçtik. Kurban Bayramı günlerinde sizleri çeşitli yerlerde görevlendirdik. Hepiniz vermiş olduğumuz görevlerinizi en iyi şekilde yaptınız. Herkes bayram yaparken, eş dost ziyareti yaparken, en azından kendi kurbanının başındayken sizler görev yerlerindeydiniz. Ailenizden, çoluk çocuğunuzdan ayrı günler geçirdiniz.

Bu kahvaltı organizasyonunu sizlere teşekkür etmek için düzenledik. Bundan sonra da Müftülüğümüzün yapacağı diğer programlara da katkılarınızı bekliyorum. Allah sizlerden razı olsun” diyerek duygularını dile getirdi.

Müftü Tahiroğlu kurban bayramında yapmış olduğu katkılarından dolayı Bolu Belediyesi Mezbahanesi İşletmecisi Zerrin Yavuz Açıkalın’a teşekkür belgesi takdim etti.

Kahvaltı programına katılan din görevlileri, bizler yıllardan beri kurban organizasyonunda ve müftülüğümüzün diğer programlarında görev alıyoruz ve severek bu görevimizi yapıyoruz. Bundan sonra da kurumumuzun her türlü programında görev almaya hazır ve gönüllüyüz diyerek şükranlarını dile getirdiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı