Bolu Il Müftüsü Orhan Genç Kurban Bayramında Merkez Mezbahanede...

Bolu Il Müftüsü Orhan Genç Kurban Bayramında Merkez Mezbahanede Görevlendirilen Personeli Ziyaret Etti.

bolu il müftüsü orhan genç kurban bayramında merkez mezbahanede görevlendirilen personeli ziyaret etti.

06 Ağustos 2020 - 11:05

Bolu İl Müftüsü Orhan Genç Kurban Bayramında Merkez Mezbahanede Görevlendirilen Personeli Ziyaret Etti. Sayın Genç ziyaret esnasında TDV Bolu Şube Sorumlusu Hakan Esen'den bilgiler aldı ve görevli personele hitaben: “Kıymetli arkadaşlar herkes kendi kurbanının başında iken sizler burada vatandaşlarımıza yardımcı olmak için gayret sarf ediyorsunuz. Covid 19 salgını sebebiyle vatandaşlar kendine dikkat ediyor. Gördüğüm kadarı ile sizlerde talimatlara uyarak maske ve eldiven kullanıyorsunuz. İşiniz kolay değil Allah yardımcınız olsun. Bu zor şartlarda işinizi layıkıyla başaracağınızdan eminim. Allah sizlerden razı olsun.” diyerek duygularını dile getirdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”